petak, 26. kolovoza 2016.

NOVCI, PAPA,...Pokušava li George Soros izboriti utjecaj na Crkvu? – što nam je otkrio DC Leaks


U koju je svrhu George Soros donirao 650.000 dolara za Papin posjet?

(New York/Rim) Dokumente koje je objavio DC Leaks, a koje su otuđili hakeri kod Open Society Foundation financijskog špekulanta Georgea Sorosa, otkrivaju mnoštvo visoko eksplozivnih detalja kako dejstvuje Soroseva meža. Cilj je utjecaj na javno mnijenje i promicanje i nametanja lijeve agende koje ide od homoseksualiziranja i islamiziranja do promicanja pobačaja i ilegalnog masovnog useljavanja.

1.200 hakiranih dokumenata bacaju malo svjetla na mračne interese financijskog magnata. Na koncu, riječ je o moći, stoga i o nastojanju da se utječe na parlamentarne i predsjedničke izbore, podupirući željenu stranu visokim novčanim iznosima, a škodeći protivničkoj strani kampanjama. Tako Soros spada u najvažnije sponzore predsjedničke predizborne kampanje Hillary Clinton.

Iz dokumenata koji su procurili vidi se također da postoje pokušaju manipuliranja hijerarhije Katoličke Crkve. Godine 2015. uplaćeno je 650.000 dolara kako bi se izvršio utjecaj na katoličke biskupe tijekom posjeta pape Franje. Cilj ovoga utjecaja su promjena paradigme crkvenoga usmjerenja u SAD-u te prioriteti Crkve tijekom predsjedničke izborne kampanje 2016.

Papa je Franjo boravio u SAD-u od 22.-27. rujna 2015. U okviru posjeta papa je Franjo u Apostolskoj nuncijaturi u Washingtonu kratko primio evangelikalnu kršćanku Christin Kim Davis 24. rujna. Davis, službenica u Rowan County u Kentuckyju početkom je rujna strpana u zatvor jer je zbog vjerskih razloga i prigovora savjesti odbila izručiti papire za jedan „homoseksulani brak“. Kada je obznanjeno da je primljena u nuncijaturi, Vatikan se distancirao kako u uzavrelom sukobu oko legalizacije „homo braka“ u SAD-u ne bi stao ni na čiju stranu, što je pak isto kao stati na negativnu stranu. Dana 26. lipnja 2015. Vrhovni je sud uspio progurati „homo brak“ na nacionalnoj razini.

Kome su točno novci otišli kako bi se otpočelo s promjenom usmjerenja, zasada nije poznato. Međutim, raščlamba Sorosevih dokumenata tek je na početku.

Tekst: Andreas Becker
Slika: InfoVaticana

1 komentar:

  1. Bog dragi , mudri i dobri uvjek ima duse na pravom mjestu i u pravo vrijeme da razotkriva sinove lazi i tame ! Hvala i slava Silnom , Strasnom Gospodinu Mudrom !

    OdgovoriIzbriši

Napomena pri komentiranju:
Objavljujem korisne, pristojne i potpisane komentare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...