utorak, 2. kolovoza 2016.

Kardinal Sarah preneražen zapadnom reakcijom na teror

Islamski terorizam u Europi

„Koliko je mrtvih potrebno, kolike odrubljene glave, dok oni koji su na vlasti u Europi ne shvate stanje u kojem se Zapad nalazi?“

Kardinal Robert Sarah, Gvineja, prefekt Kongregacije za bogoštovlje i sakramentalnu stegu Katoličke Crkve u Rimu, u povodu atentata u Francuskoj i Njemačkoj koje su proteklih tjedana izvršili muslimanski teroristi.

2 komentara:

  1. Uznemirujuće je koliko je malo pravih pastira ostalo. Pogledajte ovo osvkrnuće crkve u Italiji, kakav biskup bi ovo dozvolio?! Čitanje lažnog Kurana u katoličkoj crkvi Santa Maria, Trastevere.
    http://www.lastampa.it/2016/07/31/multimedia/italia/cronache/santa-maria-in-trastevere-cantato-per-la-prima-volta-versetto-del-corano-1HfVWSbmDRozLVmOsmmAtN/pagina.html

    OdgovoriIzbriši
  2. Tko se udalji od pravovjerja, vrlo brzo napusti i mudrost, logiku, a na koncu i zdrav razum.
    Zapad je doslovno lud i potrebno je liječenje!
    Kardinal Marx i Wolky dobro su se zakračunali u svojim biskupskim palačama i nezaštićene starije svećenike pozivaju da na mržnju i nasilje odgovore nadom?! Baš krasno!
    Očito je riječ o naredbama masonske svevlasti koje moraju slušati i Angela Merkel i Marx i Kasper...pa stoga ovako lupaju, a prozreli su ih vjerojatno i najokorjeli ljevičari kojima je ovo "zu viel".

    Kikii

    Kikii

    OdgovoriIzbriši

Napomena pri komentiranju:
Objavljujem korisne, pristojne i potpisane komentare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...