subota, 20. rujna 2014.

Izvještaj posjeta FSSPX-a Zagrebu 19.9 2014.

Dok modernizam u Hrvatskoj počinje puštati korijene, apostolat Bratstva svetog Pija X. se nastavlja. 
Bog se za svakog pobrine koji želi iskreno tražiti i ljubiti Boga...

Baš se mislim, za onog katolika koji poznaje situaciju u Crkvi, pa tko bi se to htio zarediti za svećenika po ovom novom obredu od modernističkih biskupa. Ne, hvala. Katolik sam.

Spasenje duša je Vrhovni zakon. Odgovornost svakog katolika je da svjedoči za Istinu, da propovijeda Istinu, da uči druge vjekovni nauk Katoličke Crkve.

Tradicionalna latinska misa... Jednom riječju: Ljepota. 
Zasigurno ugodna Žrtva "Kralju nad kraljevima".Predavanje... paralela između apostolata svetog pape Pija X. i današnjeg apostolata Bratstva. To je katolička vjera.

To je to. To su pravi borci za vjeru i Gospodina. Bez kompromisa. Bez uvjeta. Na krilima Božje milosti.
Pohvale organizatorima, neće ih zaboraviti onaj koji stostruko plaća.

Hvala ti Gospodine što si mi otvorio oči da vidim Život.

Broj komentara: 5:

 1. Prijatelju, sudeći po Vašim impresijama bilo je, vjerujem, katolički fantastično :) Kako i ne bi, kad je čuvar Bratstva veliki Pontifex Pius X.

  Pozdrav u Kristu Gospodinu, i milosni zagovor Blažene Djevice i Majke! :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Bilo je uistinu katolički, i zato je to neprocjenjiv dar. Na tom mjestu su svi koji su došli mogli vidjeti (neki po prvi put) katoličke sakramente, Katoličku Vjeru i katoličko jedinstvo, ne protestantizirani novi obred u kojem su umjesto Stvoritelja u sredini postavljeni čovjek i zajednica, niti modernističku ili neokonzervativnu krivotvorinu vjere, koja truje tolike duše, niti lažno jedinstvo koje propovijedaju modernisti (uklj. Francisca), nego sakramente, Vjeru i jedinstvo u kojima blistaju oznake Crkve: Jedna, Sveta, Katolička i Apostolska.

  Bogu hvala.

  OdgovoriIzbriši
 3. Još samo da mogu u puno zajedništvo sa Majkom Crkvom pa da se svi ostali smijemo i pričestiti na službama Božjim kojima lefebrovci služe,bit će to punina milosti i ljubavi Božje u zajedništvu velikog bratstva i sestrinstva!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mi imamo Zakon i po Zakonu on mora umrijeti jer se pravio Sinom Božjim (Iv 19,7)

   Izbriši
  2. Tradicionalni katolici su u zajedništvu s Katoličkom Crkvom. Oni s Katoličkom Crkvom kakva je uvijek bila imaju trojedno jedinstvo iste apostolske vjere, sakramenata i vlasti. Modernisti su ti koji su raskolnici i krivovjernici, koji su izmislili novu vjeru jer im ona koju su ih naučili u djetinjstvu nije bila dovoljno dobra.

   Izbriši

Napomena pri komentiranju:
Objavljujem korisne, pristojne i potpisane komentare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...