utorak, 28. veljače 2017.

MODERNISTIČKI RIM NASTAVLJA BORBU PROTIV KATOLIČKE VJERE - SRAMOTA I JAVNA SABLAZAN Papa Franjo u posjetu anglikancima (hereticima - neprijateljima Božjim)


Papa Franjo je ovu nedjelju posjetio anglikansku crkvu u Rimu.
Kako nas uči sveta Majka Katolička Crkva anglikanci su heretici, neprijatelji živoga Boga.
Više informacija o toj javnoj sablazni i sramoti možete pročitati ovdje.


Iz katoličkog katekizma:

■ 169. P. Može li se tko spasiti izvan katoličke, apostolske i rimske Crkve?
O. Ne, izvan katoličke, apostolske i rimske Crkve nitko se ne može spasiti, isto kao što se nitko nije mogao spasiti od općeg potopa ako nije bio u Noevoj korablji, koja je bila slika ove Crkve.

■ 224. P. Tko su oni koji ne pripadaju općinstvu svetih?
O. Općinstvu svetih ne pripadaju u drugom životu oni koji su osuđeni, a u ovom životu oni koji su izvan prave Crkve.

■ 225. P. Tko su oni koji su izvan prave Crkve?
O. Izvan prave Crkve su: nevjernici, Židovi, krivovjernici, odmetnici, raskolnici i izopćenici.

■ 226. P. Tko su nevjernici?
O. Nevjernici su oni koji nisu kršteni i ne vjeruju u Isusa Krista, bilo zato što vjeruju i štuju lažne bogove, kao idolopoklonci ili zato što doduše vjeruju u pravoga Boga, ali ne u Isusa Krista niti da je došao kao osoba, niti da će doći.

■ 227. P. Tko su Židovi?
O. Židovi su oni koji priznavaju Mojsijev zakon, ali nisu primili krštenja i ne vjeruju u Isusa Krista.

■ 228. P. Tko su krivovjernici?
O. Krivovjernici su oni krštenici, koji tvrdoglavo odbijaju vjerovati neke istine koje je Bog objavio i koje Katolička Crkva naređuje vjerovati. To su npr. arijevci, nestorijevci i razne protestantske sljedbe.





"Nije moguće da ne dođu sablazni, no jao onome po kom dolaze; je li s mlinskim kamenom o vratu strovaljen u more, korisnije mu je, nego da sablazni jednoga od ovih malenih."

Broj komentara: 5:

  1. Modernistička heretička crkva se samouništava na isti način kao i anglikanski heretici. Grade bez Boga, u laži. Uzalud im je sav trud, ili će se obratiti ili će nestati. Za to vrijeme, Bratstvo i druge pravovjerne zajednice rastu, jer je s njima Bog.

    OdgovoriIzbriši
  2. I krivovjernike treba pohoditi, kao što je i Isus pohodio grješnike...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Treba nastojati oko obraćenja heretika, neprijatelja živoga Boga.
      Ali ići u sotonistički hram (u konkretnom slučaju anglikanska crkva), to sigurno nije potreba, jer se na taj način vrijeđa Isusa Krista i Njegovu Prečistu Zaručnicu Katoličku Crkvu, izvan koje nema spasenja.

      Izbriši
    2. Tako je!Hvaljen Isus i Marija!

      Izbriši
  3. Danas sam malo razmatrao o svećenicima . Prvo mi dođe misao kako Aron brat Mojsijev , koga sam Bog odabra za svećenika, povlađujući narodu napravi im zlatno tele. Aron je vidio tolika Božja čudesa svojim očima jer bijaše tik do Mojsija i dobro je bio upoznat da to nesmije. Gnjev je Božiji bio toliki da je naumio zbog tog zatrti sav narod. Nadalje svećenik Kaifa , još k tome veliki, savjetuje da je bolje da jedan čovjek umre mjesto naroda.I ovaj svećenik udovolji svjetini. I tama nasta po svoj zemlji. No koliko god ova dvojica sagriješiše Bog pravedni i milosrdni im to ne zaboravi . U Obečanu zemlju uđoše samo dvoje , ni Aron ni Mosije. A Kaifa odvede narod u ropstvo. Kako Kaifa proreče , tako i narod sebi proreče . Krv njegova neka padne na nas i na našu djecu. No iako je večina naroda nastradala ipak dvojica uđoše u obečanu zemlju. A isto tako i ona mala skupina pod križem. Imamo li mi danas velikog svećenika koji nam povlađuje , našeg Arona i Kaifu . Ne možemo a da se ne upitamo za Franju Iv 21,21 ,,Gospodine, a što će biti s ovim? " Što će biti s nama? Hoćemo li slijedeći ga čuti Tvoje riječi - uđite u milost Gospodara svoga. Il ćemo čuti ono strašno ne poznajem vas, tko je za pod mač ...
    Robelar

    OdgovoriIzbriši

Napomena pri komentiranju:
Objavljujem korisne, pristojne i potpisane komentare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...