subota, 10. svibnja 2014.

SKANDALOZNA slika !

Na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove u Zagrebu postavljena je SKANDALOZNA i LAŽNA slika o blaženome Ivanu Merzu:



Prije se pričest primala isključivo klečeći na jezik, tako da je ova slika ČISTA LAŽ o našemu blaženiku.
Nadam se da će pateri uskoro skinuti ovu javnu sablazan, jer laganje je težak grijeh.

Znači blaženi Ivan Merz je ovako primao Svetu Pričest:


LAŽI PRIKAZ PRIMANJA PRIČESTI BL. MERZA JE NEDOPUSTIV!




BLAŽENI IVANE MERZE, MOLI ZA NAS!

Dodano nekoliko dana kasnije: Bogu hvala slika je uklonjena. Za više info pogledajte OVDJE.

3 komentara:

  1. Bojim se da ćemo još štošta doživjeti. Ovo je samo početak. Slijede sigurno i Pobožnost Srcu Isusovu i Marijinu. I to valja interpretirati u novom ekumenskom, međureligijskom duhu, duhu "istinskog katoličanstva" oslobođenog i pročišćenog od veriga srednjovjekovnog rigorizma i uskogrudnosti. Osobito od posttridentskih zastranjenja.
    U iščekivanju Lutherove godine moglo bi se štošta zamjeriti i sv. Iganaciju i sv.Franji Ksaverskom: odnosno bratu Ignaciju i Franji da se izrazimo politički korektno. No, "mea culpa" isusovačkog reda jednostavno je "Muss" koji se moga kad-tad dogoditi.
    Križevci bi se uskoro trebali sramiti zbog fanatizma svog mještanina koji nikako nije razumio dijalog i koncilski duh. Ustrajavao je u propovijedanju srednjovjekovne doktrine, svojim monolozima braći protestantima nije dao da dođu do riječi.
    Nije imao sreću da živi u naše pokoncilsko vrijeme.

    Kikii

    OdgovoriIzbriši
  2. Sv. Ignacije Loyola, sv. Marko Križevčanin i toliki sveci Protureformacije u povijesti... Svi se sveci (osim novoproglašenih modernista) srame grijeha pokoncilske revolucije i dičnih revolucionara Sveekumenskog jedinstva, bratstva i slobode.
    Velika je to uvreda bl. Ivanu Merzu od socijalističko-liberalno-neoprotestantskih perjanica s fakulteta Družbe Lutherove - inkubatora krivovjerja!

    OdgovoriIzbriši
  3. Slika je doista uvredljiva ali uvjeravam vas da je uspoređujući s KBF-om FFDI (studij teologije) dosta tradicionalniji i pravovjerniji koliko god ga elita iz KBF-a podcjenjivala iako je to još uvijek daleko od onog kako bi trebalo biti.

    OdgovoriIzbriši

Napomena pri komentiranju:
Objavljujem korisne, pristojne i potpisane komentare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...