nedjelja, 1. svibnja 2016.

BOŽJA PROVIDNOST Prepuna dvorana na svečanoj tradicionalnoj latinskoj svetoj misi Svećeničkog bratstva svetog Pija X. (FSSPX-a) u Zagrebačkoj nadbiskupiji na blagdan sv. Josipa radnika


Deo gratias.
(Bogu hvala.)

Izvještaje možete pričitati na blogovima Toma blizanac i Christus Rex.


Stoga, Gospodine, mi Tvoji sluge kao i Tvoj sveti puk, spominjući se blažene muke istoga Krista Sina Tvoga, Gospodina našega, te uskrsnuća od mrtvih, kao i slavnoga uzašašća na nebo: prinosimo preslavnome Tvome veličanstvu od Tvojih darova i blagodati, žrtvu + čistu, žrtvu + svetu, žrtvu + neokaljanu, sveti + Kruh života vječnoga i Kalež + vječnoga spasa.

Udostoj se pogledati na njih milostivim i vedrim licem, i primiti ih kao što si se udostojao primiti darove pravednoga sluge svojega Abela, i žrtvu Praoca našega Abrahama, i onu, koju Ti prinese veliki svećenik Tvoj Melkisedek, svetu žrtvu i neokaljani prinos.

Smjerno te molimo, svemogući Bože: zapovijedi da ovo donesu ruke svetoga Anđela Tvojega na Tvoj uzvišeni žrtvenik, pred Tvoje božansko veličanstvo: da se svi koji s ovog oltara primimo presveto Tije + lo i + Krv Tvojega Sina, napunimo svake nebeske + milosti i blagoslova. Po istom Kristu Gospodinu našemu. Amen.

Molitve iz kanona tradicionalne mise (mise svih vjekova)

2 komentara:

  1. Bozji blagoslov svima a posebno nasen p. Marku.
    Pozdrav iz Münchena

    OdgovoriIzbriši
  2. Molimo se i za naseg Kardinala Bozanica i sve ostale Biskupe i svecenike u HR i BiH da uvide da je odricanje tradicije i odricanje katolicke vjere!
    Zivio Krist Kralj!
    Pozdrav iz Hercegovine

    OdgovoriIzbriši

Napomena pri komentiranju:
Objavljujem korisne, pristojne i potpisane komentare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...