utorak, 10. svibnja 2016.

GDJE IMA DIMA IMA I VATRE Što je zajedničko velikoj RUSKOJ vojnoj paradi i UPOZORENJU naše Gospe u Fatimi da se Rusija posveti Njezinu Bezgrješnom Srcu

Velika vojna parada u Moskvi 9.5.2016.


Blagdan Gospe Fatimske 13.5. (ove godine 99-ta godišnjica od ukazanja)

Dana 15. srpnja 1946. godine katolički povjesničar William Thomas Walsh intervjuirao je sestru Luciju u samostanu Sestara svete Doroteje u Vilaru u Portugalu. Objavio je razgovor i u svojoj poznatoj knjizi Gospa Fatimska. Ovaj intervju jasno pokazuje kako će zahtjev da se Rusija posveti biti uistinu izvršen kada papa, skupa sa svim katoličkim biskupima svijeta posveti posebice Rusiju.

Dolazimo na koncu do najvažnije teme Druge tajne iz srpnja čije su mnogobrojne različite i proturječne verzije objavljene. Lucija je jasno rekla da Gospa nije tražila posvetu svijeta Svojemu Bezgrješnom Srcu. Ono što je ona posebice tražila bila je posveta Rusije.

Ona, naravno, nije komentirala činjenicu da je papa Pio XII. posvetio svijet, a ne Rusiju Bezgrješnom Srcu Marijinu 1942. godine. Ali je rekla više nego jednom i to spontano naglasivši: „Ono što Gospa želi jest da papa skupa sa svim biskupima svijeta posvete Rusiju Njezinom Bezgrješnom Srcu na jedan poseban dan. Ako se to učini, Ona će obratiti Rusiju i bit će mir. Ako se to ne učini, zablude Rusije proširit će se u svaku zemlju svijeta.“

'To znači, po Vašemu mišljenju da će bilo koju naciju, bez izuzetka, komunizam osvojiti?'
'Da.'

Profesor Walsh nastavlja:
Bilo je očito da sestra Lucija nije držala da su izvršene Gospine želje. Ljudi trebaju moliti Krunicu, podnositi žrtve, primati Pričest tijekom prvih pet subota, moliti se za svetoga oca.

U intervjuu s profesorom Walshom Lucija je još jedanput ponovila točne pretpostavke kako bi se posvećenje Rusije izvršilo prema Gospinom zahtjevu: papa i svi biskupi svijeta moraju posvetiti Rusiju na javan i svečan način Bezgrješnom Srcu Marijinu. Osim toga, zanimljiva je činjenica da sestra Lucija nije komentirala posvetu svijeta koju je izvršio papa Pio XII. 1942. godine: svojom šutnjom glede toga te ponavljajući još jedanput točne pretpostavke za posvećenje, ona je potvrdila da posveta svijeta ne će biti dostatna da se izvrši Gospin zahtjev.


Također preporučujemo pročitati tekstove:

2 komentara:

  1. https://www.bitno.net/kultura/film-i-tv/hollywood-film-ukazanjima-u-fatimi/

    OdgovoriIzbriši
  2. http://christusrexhrvatska.blogspot.ba/2016/05/fatimska-poruka-moliti-za-svetog-oca.html?m=1

    OdgovoriIzbriši

Napomena pri komentiranju:
Objavljujem korisne, pristojne i potpisane komentare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...