utorak, 18. kolovoza 2015.

Poziv na KLANJANJE pred Presvetim za naše svećenike

"Jednom je Isus na nekome mjestu molio.
Čim presta, reče mu jedan od učenika: Gospodine, nauči nas moliti..." (Lk 11,1)



Pozivamo sve čitatelje ovog bloga da se pridruže klanjanju pred Presvetim ovaj tjedan (naročito u četvrtak, koji i jest dan posvećen za Presveti Oltarski Sakramenat).

Nakana klanjanja je za naše svećenike, da im Bog da hrabrosti i odlučnosti na njihovom životnom putu, da spoznaju vrijednost tradicionalne mise.

Hvala svima koji će se odazvati na ovo klanjanje.
Božji vam blagoslov i svako dobro.


"Molite, i dat će vam se; tražite, i naći ćete; kucajte, i otvorit će vam se.
Jer svaki, koji moli, prima; tko traži, nalazi; tko kuca, otvara mu se." (Mt 7, 7-8)

4 komentara:

  1. radujem se u Gospodinu što ću moći biti na klanjanju, prekrasna inicijativa i neka bude takvih inicijativa što više..

    OdgovoriIzbriši
  2. Nadam se da će iduće biti zajedničko javno moljenje Svete Krunice na latinskom na Kamenitim Vratima. Ima slobodnih termina . Ako mogu mladi svaki utorak na minus deset zimi , i plus četrdeset ljeti moliti , možemo i mi tradicionalisti .Jer drugo je pojedinačno moliti , a drugo kad su dvojica i trojica sabrani u Isusovo ime. Moliti krunicu nam za sada još nisu zabranili . Za početak nam ne treba ni razglas ni zbor. Očekujem inicijativu urednika blogova. Robelar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična ideja. Puno hvala.
      Pokušat ćemo se organizirati da već od rujna počnemo zajedno moliti krunice na Kamenitim vratima.

      Inače Majka Božja od Kamenitih vrata postala je 31. svibnja 1991. zaštitnicom grada Zagreba. Tadašnji zagrebački nadbiskup, kardinal Franjo Kuharić, u povodu 260. obljetnice štovanja Gospe zagrebačke dao joj je naslov “zaštitnice, čuvarice i vratarice hrvatske metropole”.

      Deo gratias!

      Izbriši
  3. Trebalo bu priredit svete vode , krunica i svjeća blagoslovljenih na tradicionalan naćin. Netreba skretat pozornost na sebe , jer mi svi ionako molimo krunicu i štujemo Maku Božju , ali bilo bi lijepo povesti nekog novog sa sobom . Kad bi se svi bivši Martinovci odazvali bio bi nas lijepi broj . Majka Božja će nas sigurno čuti , a za Kaptol neznam . Ovako ispada da čekajući samo piskaramo i kritiziramo . Robelar

    OdgovoriIzbriši

Napomena pri komentiranju:
Objavljujem korisne, pristojne i potpisane komentare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...