ponedjeljak, 9. lipnja 2014.

STATISTIKE Bratstva FSSPX-a


Statistike su iz srpnja 2013. godine.

Važno je napomenuti da samo katoličko Bratstvo FSSPX broji više svećenika nego sve zajedno "Ecclesia Dei" zajednice.
Plodovi su tu. Blagopokojni msgr. Lefebvre je preminuo 25.3 na dan Blagovijesti, kada je arkanđeo Gabrijel navijestio presvetoj Djevici Mariji da će začeti Sina Božjega i tako ostvariti Božji plan spasenja duša.
25.3., znakovito ili ne, procijenite sami.






IZVOR

Bogu hvala.
Hvala monsinjore.

2 komentara:

  1. Lijep pokazatelj napretka. U Bratstvu će zvanja iznova rasti i širenjem na nova područja. Bliski FSSPX-u su i Benediktinci iz Abbaye Notre-Dame de Bellaigue, koji će ubrzo proširiti zajednicu u malom samostanu kod Aachena. Treba spomenuti i kapucine, pa sestre iz nekoliko redova... Toliko je toga gdje katolici žeđaju za sv. tradicijom. Pogotovo na zapadu gdje su apsolutno provedene koncilske reforme, iza kojih je ostala velika duhovna bijeda i pustoš. Dokaz više koliko smo mali, te da se potpuno moramo pouzdati u providnost Božju i dati sve za pravovjernu tradiciju. Onda, rezultati neće izostati. Bratstvo sv. Pija X. je eklatantan primjer svete ustrajnosti koju Bog tako obilno blagoslivlja darovima svojoj pravovjernoj djeci. Deo gratias. Soli Deo honor et gloria! Pozdrav u Kristu, Brate!

    OdgovoriIzbriši
  2. Bratstvo je puno više, puno više izloženo napadima zloga nego neke moderne zajednice. i nečastivi ima svoj marketing.
    Oko onih koji navještaju Krista bez kompromisa sa svijetom, uvijek će se dizati prašina, oni će biti metom napada neprijatelja križa Kristova, uvijek će biti osuda, suspenzija, crnih legendi. No, baš će ti postojano napredovati.
    Naš narod je naučio čitati između redaka kod svih onih koji Katoličkoj Crkvi nisu željeli dobro. Molimo se da prozre i moderniste i otkrije Bratstvo kako dosta jest: onako kakvi su naši svećenici nekada, ne baš tako davno, bili!

    Kikii

    OdgovoriIzbriši

Napomena pri komentiranju:
Objavljujem korisne, pristojne i potpisane komentare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...