četvrtak, 8. listopada 2015.

ZADIVLJUJUĆI VIDEO - Svećeničko bratstvo svetog Pija X. (FSSPX) organiziralo veliku procesiju za sinodu

To se zove živjeti katoličku vjeru.



Bratstvo svetog Pija X. (FSSPX) organiziralo je prelijepu procesiju krunica sa svijećama u čast Blaženoj Djevici Mariji, da se čuje njihov poziv za molitve i žrtve tijekom Sinode o obitelji.

Za više informacija pogledajte OVDJE.

2 komentara:

  1. Prelijepo i snažno pobožno! Zaplakala sam kad sam gledala, zaista predivno i nešto ljepše do sad nisam vidjela. Žao mi je što ih nemamo u Hrvatskoj. jako potrebno jer ne bi mi bilo ni malo drago da se uvedu ženske đakonice (Isus nije birao žene već samo muškarce i za đakone i za svećenike, a to je korak prema svećenstvu. Zapravo su korak već čitačice i ministrantice, a ovo jeza i strava- apostazija) i da propovijedaju laici, a toga nažalost već ima i kod nas i vani.
    Marija

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasna katolička procesija Svećeničkog bratstva sv. Pija X.!

    Možda je potrebno intenzivnije pratiti bezbožnu procesiju neomodernističkih heretika poput Kaspera, Marxa, Danneelsa i ostalih neoprotestanata i moliti se uz Bratstvo sv. Pija X., i čupati katolike iz njihovih demonskih halucinacija o novome milosrđu jer bi za njih već sutra moglo biti prekasno.

    Vrijeme je odluke za sve katolike! Uskoro će se morati opredijeliti kojoj strani žele pripadati: Katoličkoj Crkvi koju nasljeduje Svećeničko bratstvo sv. Pija X. ili Novoekumenskoj crkvi 'lijepih' osjećaja koja se polagano razvijala iz Drugoga vatikanskog sabora i tako dobila svoj završni oblik anticrkve koja pod krinkom hermeneutike kontinuiteta progoni sve katoličko lijepeći parolu "konspirativne hermeneutike" na čelo onim sinodskim ocima koji se krajnjim snagama bore za tradicionalni katolički nauk ili pravovjerje.

    Kocka je bačena i nema povratka natrag!

    Laudetur Iesus Christus!

    OdgovoriIzbriši

Napomena pri komentiranju:
Objavljujem korisne, pristojne i potpisane komentare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...